40ROCK Radio kan niet bestaan zonder jouw steun!

40ROCK Radio is een internet radiostation zonder substantiële inkomsten. Alleen dankzij jouw financiële support kan 40ROCK Radio haar onafhankelijke programmering realiseren. Al vanaf €.5,00 als eenmalige of als maandelijks of jaarlijks terugkerende bijdrage maak je dit mede mogelijk.

Je kunt ons eenvoudig steunen via iDEAL of PayPal, terugkerende betalingen kun je alleen voldoen met je creditcard. Betalingen zijn ook eenvoudig weer stop te zetten.

Bedrag

 

En dit zijn onze luisteraars!

(stuur je eigen foto naar info@40rockradio.nl)

“Of ik nou in mijn Datsja in IJmuiden ben (foto), of in een Finca in Andalusië, het hele jaar door staat 40ROCK op. Met name in deze donkere en natte dagen voor kerst geeft de programmering van 40ROCK mij een heel warm gevoel van binnen.” Aldus Ans van de Weerdhof, zelf gevierd radiomaker die weet waar ze het over heeft. “Hoewel ik wat aan de jonge kant ben voor deze zender kan ik me heel goed vinden in de muziekkeuze van de samenstellers.”
Wil je ook weten hoe je 40ROCK overal kan ontvangen klik dan hier.
Hans van Riet TV-regisseur te L.A. kan geen dag zonder 40ROCK.
“Al was het alleen maar omdat de enige Nederlandse productie die ik hier op de Amerikaanse radio hoor Radar Love is. Maar er is zoveel meer, zoals het nieuwe album van Anouk, Deena & Jim, dat mijn vrienden hier ook fantastisch vinden. En 40ROCK Radio is ook gewoon Coast to Coast digitaal in de auto te ontvangen, terwijl iedereen nog naar de middengolf luistert. Ha ha…”
Wil je ook weten hoe je 40ROCK overal kan ontvangen klik dan hier.
“Ik kan absoluut niet tegen stilte” zegt Barbara van Beukering. “Zelfs als ik schrijf, en dat doe ik nog al veel, heb ik dus graag 40ROCK Radio opstaan. Ook op onze boot in Friesland staat ie altijd aan, dat is zo fijn van die app, die werkt over de hele wereld. Trouwens mijn man die nog meer 40ROCK is dan ik, kan ook helemaal niet meer zonder.”
Wil je ook weten hoe je 40ROCK overal kan ontvangen klik dan hier.
Fons Gerritsen uit Ronda (Andalucia España): “Dat het nog zo lang duurde voordat ik luisteraar van de maand ben geworden en daardoor eindelijk deze fantastische internetradio een keer in handen mag houden…
40ROCK Radio is een geweldig station. Hij staat hier de hele dag op en ik draag uiteraard maandelijks graag bij om 40ROCK in de lucht te houden.”
Vaak hoor ik ‘Mens ga toch koken’ en dat is ook wat ik het liefste doe. Dat zegt Monique van Miltenburg die nooit kookt zonder keihard 40ROCK Radio op de achtergrond. Beter gezegd op de voorgrond. Soms worden ze hier in de keuken weleens gek van de muziek uit mijn jeugd, maar dat zijn vooral de jonkies. Ik zou geen dag meer zonder 40ROCK Radio kunnen, zelfs niet op vakantie in mijn geliefde Salobreña in Spanje. Ook daar is de zender perfect te ontvangen.
Wil je ook weten hoe je 40ROCK overal kan ontvangen klik dan hier.
Marc Cox houdt van goeie gitaarmuziek. Ik weet inmiddels dat in de loop van de middag de betere rockmuziek gedraaid wordt bij 40ROCK. Het hoeft voor mij ook niet de hele dag, maar op zijn tijd is een beetje hard best lekker. En juist de afwisseling maakt een station als 40ROCK voor mij interessant, ter land, ter zee en in de lucht. En als ik dan financieel nog iets kan doen, dan doe ik dat graag.
Wil je ook weten hoe je 40ROCK overal kan ontvangen klik dan hier.
Annette Birschel woont in Nederland en is correspondent voor de Duitse media: “Ik reis erg veel voor mijn werk, zowel in binnen- als buitenland. Alijd 40ROCK Radio op mijn oortjes en als er breaking news is hoor ik dat natuurlijk ook bij 40ROCK. Dus ik werk ongestoord met mijn favoriete muziek op de achtergrond, in dit geval Haus am See van Peter Fox. Als je goed kijkt kun je ‘m zien!
Dick Scheepbouwer, die toevallig veel van geluid weet, neemt zijn 40ROCK Radio overal mee naar toe: “Ik hou veel van muziek en vind het belangrijk dat het ook goed wordt weer gegeven. Zoals je ziet zit mijn 40ROCK Radio nog in de doos en zo sleep ik ‘m overal mee naar toe. Ik tour op dit moment door Europa met David Garrett (foto) en verblijf derhalve veel in hotels. Wel zo prettig dat ik 40ROCK op de best mogelijke manier kan beluisteren.
Manuela Nelom uit Rotterdam, altijd luchtig gekleed, is zelf professioneel zangeres: “Ik kan makkelijk geprogrammeerde Middle of the Road en zorgvuldig samengestelde muziek zoals 40ROCK goed uit elkaar houden. Ik ontdek hier regelmatig muziek die ik naadloos in mijn eigen repertoire kan inpassen. Download die app en ontdek hoe je ook in die afgezaagde lijstjesmaand december toch nog verrast wordt met de betere muziek van de afgelopen 50 jaar.”
Tom van Wees, hier op skivakantie in Granada: “Of ik nou snorkel op Koh Samui of ski in de Sierra Nevada, goeie muziek is een absolute voorwaarde. Daarom ben ik zo blij dat ik luisteraar van de maand november ben. Met deze fantastische internetradio is 40ROCK Radio nooit ver weg. Ik verheug met ook erg op kerst met 40ROCK, alleen maar obscure kerstliedjes, maar nooit meer dan een paar per dag.”
Frens Witte uit Staphorst, luisteraar van de maand oktober, kan zich zijn leven niet meer voorstellen zonder 40ROCK Radio. Als uiterst succesvol exploitant van Suites 9 in Málaga moet er ook vaak hard gewerkt worden: “Soms is het alle hens aan dek en dan moeten mijn partner Jeroen en ik er hard tegenaan. Goeie arbeidsvitaminen is dan onontbeerlijk, 40 ROCK Radio dus en op deze internetradio altijd een fantastische sound.”
Max Westerman slijt zijn dagen tegenwoordig in Rio de Janeiro alwaar 40ROCK uitstekend te ontvangen is, maar hij verkeerd toch nog regelmatig in een New York State of Mind. “Dan is 40 ROCK Radio onontbeerlijk met een programmering die helemaal van deze wereld is. Deze foto is trouwens gemaakt toen ik even in Amsterdam was”
Dit is Eline Bakker uit La Cala del Moral. “Ik ben gelukkig nog lang geen 40 maar ik luister wel de hele dag naar 40ROCK. Hoewel je dat zou denken draaien ze helemaal niet alleen maar rockmuziek, maar een perfecte mix van oud en nieuw. En ik hoor ook regelmatig Spaans.”
Jankees Korstanje uit Utrecht is supporter van het eerste uur en luisteraar van de maand september. “Ja die internetradio is wel een dingetje, wat een sound! Wat ik ook echt te gek vind is dat de muziekredactie altijd openstaat voor suggesties. Ik hoor regelmatig iets langskomen waarvan ik weet dat het bij mij vandaan komt.”
Gert Berg uit Bergen, what’s in a name, is fanatiek 40ROCK luisteraar. “Als radioman in hart en nieren weet ik goeie radiostations te waarderen. In binnen- en buitenland, overal staat 40ROCK Radio op. Ook tijdens mijn dagelijkse rondje Bergerbos staat ie keihard aan. Wel met oortjes hoor…”
Marieke Vaandrager is in Sneek tijdens de Sneekweek. “De jaarlijkse Sneekweek is voor mij het hoogtepunt van de zomer. Het hele gezin vaart mee op de familieboot en wat kan de feestvreugde nou nog meer verhogen dan de hele dag te gekke muziek. 40ROCK Radio ook overal op het Snitser Mar te ontvangen!”
Enock & Gimenne uit Glasgow zijn al jaren fan van 40ROCK. “Toen we nog in Zuid Afrika woonden konden we zelfs aan de andere kant van de wereld 40ROCK Radio moeiteloos ontvangen, dat is het mooie van internetradio. Hier in Schotland gaat het ook prima, in ons nieuwe huis staat ie de hele dag keihard aan, ondanks dat we nog lang geen 40 zijn.”
Margreet Reijntjes woont en werkt in Hilversum. “Ik werk hier op het Mediapark en als er ergens Maximaal wordt gekletst dan is het daar wel. Hoe lekker is het dan om in je vrije tijd non-stop de beste muziek van de afgelopen 50 jaar te horen. 40ROCK Radio dus!
PS: We waren deze zomer op vakantie in Oost Europa en ook daar is 40ROCK probleemloos te ontvangen.”
Stephen Emmer uit Noordwijk is een fervent luisteraar van 40ROCK Radio. Stephen: “Als ik vanaf mijn balkon de Noordzee afkijk dan zie ik als het ware zendschip de Norderney als een fata morgana tussen de windturbines liggen. Dat is wat 40ROCK met de luisteraar doet. Het brengt je terug naar de gouden tijden van de Radio”.
Yvonne Walter en Jan Willem Bruins maken een roadtrip van Málaga naar Nederland. Yvonne: “We hebben de hele weg natuurlijk 40ROCK op staan. Via Internet een ononderbroken signaal zodat je niet steeds een nieuwe zender hoeft op te zoeken. Zowel in Spanje als Frankrijk perfecte ontvangst.” Jan Willem: “En gelukkig draaien ze op 40ROCK ook nog de nodige Spaanse en Franse muziek, dus iedereen in de voiture is meer dan tevreden!”
Audrey Wessels uit Hengelo luisterde jaren naar 40UP Radio, maar is van mening dat 40ROCK Radio toch veel beter bij haar past.
“De perfecte mix van oud en nieuw spreekt mij enorm aan. Ik ben gek op koken en lezen en dat gaat heel goed samen met 40ROCK Radio op de achtergrond.”
Audrey is onze luisteraar van de maand juli 2022.
Ton Kamminga uit de buurt van Valencia (Spanje) stuurt ons deze foto. Ton luistert vanaf Day One naar 40ROCK en mag zich ondertussen bijna hoofdsponsor noemen.

Kamminga: “40 Rock Radio is mijn favoriete radiozender omdat de muziekkeuze meer gevarieerd en minder voorspelbaar is dan bij andere zenders. Veel van de muziek is herkenbaar maar ze draaien ook minder bekende nummers die wel altijd prettig in het gehoor liggen. Het feit dat ze geen vervelende reclames uitzenden, maar wel elk uur een kort nieuwsbulletin hebben is een mooie bonus. Ik hoop dat we er nog lang van kunnen genieten. Dat kan alleen als het voor de makers betaalbaar blijft dus daar ga ik ze maar weer een beetje mee helpen.”

Speciaal voor het buitengebeuren heeft Ton deze enorme gettoblaster aangeschaft die met zijn smartphone verbonden is. “Het is een systeem van bijna 1000 watt met dubbele subwoofers, de Communidad Turís is er ook erg blij mee”
Wil je ook weten hoe je 40ROCK overal kan ontvangen klik dan hier.

Vladimir en Ruslàn uit Ukraine zijn niet aan het front. Wel met hun gedachten maar niet lijfelijk omdat ze met hun gezin al jaren in Spanje wonen. Het aantal familieleden in hun appartement is inmiddels wel verdubbeld. Gelukkig hebben ze nog wel tijd om naar 40ROCK Radio te luisteren. In juni supporten wij Vladi & Ruli.
Ilse Vocking & Katja Harterink luisteren dagelijks naar 40ROCK Radio. Katja: “Ik ben eigenlijk meer van Dolly Parton, maar sinds haar laatste Play Back Concert en dankzij Ilse ben ik recentelijk bij ZZ TOP terecht gekomen. Nou dan zit je bij 40ROCK Radio natuurlijk helemaal goed. Trouwens Dolly draaien ze ook weleens, maar wel jammer dat bassist Dusty Hill vorig jaar is overleden.”
Stuur je eigen luisterfoto naar: info@40rockradio.nl
Dit is Laurens Borst uit Rotterdam. “Ik zou mijzelf professioneel radioluisteraar willen noemen. Ik luister dagelijks naar Radio 1 en een aantal podcasts, maar uiteindelijk heb ik toch het grootste deel van de dag 40ROCK Radio opstaan, de perfecte mix van de betere ouwe muziek en veel nieuwe artiesten waar ik nooit van gehoord heb, maar die toch heerlijke muziek maken. Ik roep iedereen op die het kan missen om 40ROCK te steunen, geen reclame en geen geouwehoer.
Laurens is onze supporter van de maand mei 2022.

Jan Sandberg uit Schijndel doet ons deze foto toekomen. “Ik luister regelmatig naar 40ROCK Radio, ik geef ook graag muzieksuggesties door. Mijn vrouw Ingrid is iets minder gecharmeerd van mijn muziekkeuze, daarom heb ik voor de optimale beleving een Sennheiser HD 250BT draadloze koptelefoon aangeschaft. Deze zonnebril kreeg ik er gratis bij.”
Stuur je eigen luisterfoto naar: info@40rockradio.nl

 

Ronald Neervoort uit Groet is een fanatiek wielrenner. “Tijdens mijn wekelijkse rondje IJsselmeer heb ik natuurlijk altijd 40ROCK Radio via de app op mijn oortjes. Fijn dat ik er ook thuis lekker naar kan luisteren”
Ronald is onze supporter van de maand april 2022.

Marijke Rawie & Hans Verboom zijn 40ROCK luisteraars van het eerste uur.
Marijke: “Als ik Solomon Burke hoor treed ik vaak buiten mezelf.”
Hans: “Tijdens het koken heb ik alleen maar 40ROCK aanstaan”
Stuur ook jouw luisterfoto naar: info@40rockradio.nl
Carla Coenders uit Chinchón (Spanje) is een belezen vrouw: “Ik heb graag 40ROCK Radio op staan terwijl ik mijn favoriete schrijver lees”.
Carla is onze supporter van de maand maart 2022.
Hans Snijder uit Terherne (Friesland) bekijkt hier met enige scepsis de 40ROCK Radio. Hij is de supporter van de maand februari 2022. Navraag leert ons dat hij als buitengewoon kritische radioluisteraar erg graag naar 40ROCK Radio luistert.
Mieke Feenstra uit Amsterdam klust graag met 40ROCK Radio op de achtergrond. Mieke is luisteraar van de maand januari 2022. “Ik vind de winter de perfecte tijd van het jaar om te klussen. Hier in mijn knutsel cave staat 40ROCK de hele dag op.”
Luisteraar van de maand december 2021: Marco Knieriem, waarbij de kerstman dit jaar deze luistervink van het eerste uur wist vast te leggen met de exclusieve 40ROCK Radio. Marco: “Kerst is sowieso de leukste tijd van het jaar en hoewel niet overdreven veel programmeert 40ROCK zeker leuke en niet te bekende kerstsongs”
Luisteraar van de maand november 2021: Ronald van den Waardenberg uit Eindhoven. “Ik ben nogal een ambulant type, ik reis voor mijn werk de hele wereld rond, meestal met de KLM. Overal waar ik kom word ik vergezeld door 40ROCK Radio, hetzij op mijn telefoon of op deze fantastische virtuele radio.”
Luisteraar van de maand oktober 2021: Milja Oortwijn. “Als vormgever werk ik veel thuis achter de computer. Ik zou niet weten hoe ik de dag door zou moeten komen zonder 40ROCK Radio, in één woord fantastisch!”
Luisteraar van de maand september 2021 is Dickie Fisscher uit Utrecht. “Ik luister de hele dag en reageer altijd direct als er bijvoorbeeld een internetstoring is. Zo zorg ik ervoor dat 40ROCK altijd zo goed mogelijk door iedereen te ontvangen is. Nee liever geen foto.”
Winnaar van de maand augustus 2021 Saskia van Zutphen. “Ik luister eigenlijk al vanaf het begin naar 40ROCK Radio. Ik hou heel erg van meezingen, ook Nederlandstalig, en dat kan heel goed bij 40ROCK. Hoewel het aanbod Nederlandstalig wat tegenvalt blijft er nog genoeg over om mee te zingen. We hebben een buitenverblijf in Frankrijk en daar is 40ROCK gelukkig ook prima te ontvangen via deze internetradio.”


En dit zijn onze supporters!

Dhr. Ronald Neervoort uit Groet is een fanatiek wielrenner. “Tijdens mijn wekelijkse rondje IJsselmeer heb ik natuurlijk altijd 40ROCK Radio via de app op mijn oortjes. Fijn dat ik er ook thuis lekker naar kan luisteren”
Ronald is onze supporter van de maand april 2022.
Mevrouw Carla Coenders uit Chinchón (Spanje) is een belezen vrouw: “Ik heb graag 40ROCK Radio op staan terwijl ik mijn favoriete schrijver lees”.
Carla is onze supporter van de maand maart 2022.
Dhr. Hans Snijder uit Terherne (Friesland) bekijkt hier met enige scepsis de 40ROCK Radio. Hij is de supporter van de maand februari 2022. Navraag leert ons dat hij als buitengewoon kritische radioluisteraar erg graag naar 40ROCK Radio luistert.
Mevrouw Mieke Feenstra uit Amsterdam klust graag met 40ROCK Radio op de achtergrond. Zij wint de internetradio van de maand januari 2022.
Winnaar van de maand december 2021: Dhr. Marco Knieriem, waarbij de kerstman dit jaar deze luisteraar van het eerste uur wist vast te leggen met de exclusieve 40ROCK Radio.
Winnaar van de maand november 2021: Dhr. R van den Waardenberg uit Eindhoven.
Winnaar van de maand oktober 2021: mevr. M. Oortwijn.
Winnaar van de maand augustus 2021: D. Fisscher uit Utrecht.
Winnaar van de maand juli 2021: mevr. S. van Zutphen.

Bij 40ROCK Radio hoor je de muziek zoals je die sinds 2016 hoorde op 40UP Radio. Wij blijven trouw aan ons publiek met Albumtracks, Nederlands, Blues, Country, Soul, Pop en Rock. Maar natuurlijk draaien we ook nieuwe muziek die onze generatie aanspreekt. Bij ons hoor je de vertrouwde programmering met meer dan 8000 titels, een eclectische variatie die je op geen enkel ander radiostation hoort!

40ROCK Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: